Meer eigendommen onder project 'Moderne nieuwbouwwoningen - Leeuweriksstraat'

  Ref. Type Opp. Oriëntatie Prijs
Klik voor meer info 2081932 Gesloten Eengezinswoning 223 m2 Zuid € 263 000
Klik voor meer info 2087913 Halfopen Eengezinswoning 334 m2 Zuid € 289 000
Klik voor meer info 2087918 Eengezinswoning 220 m2 Zuid € 269 000

'Moderne nieuwbouwwoningen - Leeuweriksstraat'

Leeuweriksstraat 17, 8650 Houthulst

Locatie/ situering
In de Leeuweriksstraat te Houthulst bouwt bouwonderneming Desimco 3 leuke en moderne nieuwbouwwoningen. De Leeuweriksstraat die op een boogscheut van het centrum van Houthulst gelegen is, is een ideale ligging voor personen die graag centraal wonen, doch rustig gelegen. De grote Markt, de bakker, de slager, enkele buurtwinkels en grootwarenhuizen, sport- en jeugdverenigingen zelfs het bos en de school en de kapper zijn op wandel- en/of fietsafstand. Kortom alles binnen handbereik.

Project/ woningen
De keuze uit een gesloten en halfopen woning, met volgende indeling: de gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal, een (gasten)toilet met handwaslavabo, een ruime open leef-woonkamer die verbonden is met de open keuken (voorzien van alle hedendaags comfort) en zo leuke zichten op de Zuidgerichte tuin tot diep in de woning gewaar laat worden. Naast de zichten, zorgt het brede schuifraam voor heel wat natuurlijk daglicht doorheen de woning! Aansluitend vindt u er de berging met z'n aansluitingen voor wasmachine en droogkast, maar doet tevens ook dienst als bergruimte voor boodschappen, poetsgerief, etc. De inpandige garage biedt tevens plaats om extra fietsen op de kopse zijde te plaatsen. De eerste verdieping omvat 2 volwaardige slaapkamers, 1 kinder-logeer-speel-kamer en een badkamer die voorzien is van een dubbele wastafel, bijkomend toilet, inloopdouche. Op de tweede verdieping die toegankelijk is via het zolderluik met steektrap is een zolder die ideaal is als stockage. 

Extra troeven van de woningen zijn de aansluiting van regenwater (7.500 liter), mogelijkheid tot vloerverwarming, rustig wonen, Zuidgerichte tuin & terras, minimum 3 volwaardige slaapkamers, kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen... Kortom alle hedendaags comfort en betaalbaar wonen! Bijkomend de mogelijkheid om eigen smaken, wensen en verlangens toe te voegen aan het plan. Inspraakmogelijkheden tot aan de ruwbouw! Kies zelf de afwerking van de keuken, vloeren, badkamer met z'n toebehoren zoals douche en lavabomeubel... Kwalitatieve partners voor de afwerking, inspraak mogelijk bij het kiezen van de materialen.
Prijs exclusief kosten  (aankoop onder BTW en registratierecht!)

Interesse in het lastenboek en bijhorende architectuurplannen?
Vraag vrijblijvend een bezoek op ons kantoor, info@diemat.be 

Lorenz Despeghel
Lorenz Despeghel +32 477 62 95 29 (Ref. 2087909)