x
Menu

Team

DIEMAT VASTGOED beschikt over een jarenlange ervaring in de vastgoedsector maar ook in het bank- en verzekeringswezen.
Door een grondige marktkennis enerzijds en een goede vorming anderzijds is DIEMAT dé referentie voor professionele bijstand bij de verkoop van uw pand. Bij DIEMAT geniet iedereen een maximale aandacht, bij ons mag u rekenen op een service zelfs tot na het verlijden van de notariële akte! Om een volledig dienstenpakket te bieden in kader van de verkoop kunnen wij u ontlasten en zorgen voor de aanvraag van de verschillende wettelijk noodzakelijke documenten zoals bodemattest, kadastrale legger, EPC-attest, elektriciteitsattest, gemeentelijke technische fiche, etc. Onze meerwaarde bestaat uit het aanbieden van een full-service pakket met de nodige feedback, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Elke dag opnieuw, zetten wij ons enthousiast in om onze vooropgestelde doelen en beloftes te realiseren. Ons dynamisch en gemotiveerd team vangt u op met eerbied voor ethische waarden en integriteit.

Ons team bestaat uit door het BIV (Beroeps Instituut voor Vastgoedmakelaars) erkende vastgoedmakelaars. Diemat Vastgoed heeft van het CIB (Confideratie van Immobiliënberoepen van België) een kwaliteitslabel verworven.

 

Indien u kiest voor Diemat Vastgoed gaat u in zee met een team van professionele makelaars die steeds het beste van zichzelf geven:

Dieter De Groote

Dieter De Groote - Zaakvoerder

Uw aansprekingpunt voor alles aangaande het beheer van gebouwen en syndic. Bij technische problemen of administratieve vragen zal Dieter u ongetwijfeld een snel en passend antwoord kunnen bieden.

 Stuur een mailtje naar Dieter / Bel: 0477/96.47.56


Pieter Beyne

Pieter Beyne - Zaakvoerder

Wilt u uw bestaande pand verkopen? Dan is Pieter uw aanspreekpunt. Hij helpt mee uw pand te schatten en bespreekt samen met het verkoopteam de troeven en aanpak om uw pand snel en correct te verkopen. Naast bestaande panden volgt hij de nieuwbouwprojecten op samen met bouwpromotoren en begeleidt hij particulieren bij de aankoop ervan.

Met jaren ervaring in de vastgoedwereld adviseert hij daarnaast eigenaars van bouwgronden in projectontwikkeling.


Niki Peeters

Niki Peeters - Zaakvoerder

Niki is de duizendpoot van het kantoor. Of u nu huurt, verhuurt, koopt of verkoopt, Niki duikt met haar enthousiasme in elk dossier. Haar jarenlange expertise in marketing laat haar toe om een pand of een project van een andere kant te zien en het op de juiste manier in de kijker te zetten. Veel kans dat u Niki tegen het lijf loopt op uw ontdekkingstocht naar uw droompand.


Griet

Griet Dehaemers - Administratief - Echtgenote Dieter

De administratieve en boekhoudkundige motor van het Diemat.


Marie Julie

Marie-Julie Bouckaert - inkoop / verkoop

Een gedreven persoonlijkheid die bijzonder getalenteerd is om u bij te staan voor al uw vastgoedtransacties. U kunt haar vinden op de baan waar zij dagelijks op zoek gaat naar panden die u kunnen bekoren. Ook bij bezoeken kan u Marie-Julie treffen, zij zal u in alle vertrouwen & discretie begeleiden.

 Stuur een mailtje naar Marie Julie / Bel: 0473/58.24.11


Lorenz Despeghel

Lorenz Despeghel - verkoop-inkoop, verhuur & syndic

De bouw- & vastgoedsector is een heel dynamische & gevarieerde sector. Iedere woning vertelt zijn verhalen en geschiedenis, elke koop- of huurovereenkomst is anders.

Naast een glasheldere, gedreven & eerlijke aanpak staat voor mij de klant centraal.

Kortom, een correcte aanpak & prijszetting gebaseerd op respect en vertrouwen met een eerlijke en open communicatie, zijn nu eenmaal cruciaal voor de goeie afloop van elk vastgoeddossier.

Binnen Diemat vind je mij terug onder de afdeling verkoop-inkoop, verhuur & syndic, vastgoedbeheer.

- Bachelor Architect Ass.
- Bachelor Vastgoedmakelaardij
- Laureaat HoGent (Bach.proef)
- Eerste Laureaat Vastgoedstudent van het jaar 2017 -CIB

 Stuur een mailtje naar Lorenz


Peter Rammant

Peter Rammant

Als medezaakvoerder in De Groote Rammant en houder van een BIV erkenning zorgt Peter voor
de inkoop en verkoop van panden die aan zijn cliënteel of zijn regio (Zwevezele-Wingene) gelinkt zijn.