x
Menu

Team

DIEMAT VASTGOED beschikt over een jarenlange ervaring in de vastgoedsector maar ook in het bank- en verzekeringswezen.
Door een grondige marktkennis enerzijds en een goede vorming anderzijds is DIEMAT dé referentie voor professionele bijstand bij de verkoop van uw pand. Bij DIEMAT geniet iedereen een maximale aandacht, bij ons mag u rekenen op een service zelfs tot na het verlijden van de notariële akte! Om een volledig dienstenpakket te bieden in kader van de verkoop kunnen wij u ontlasten en zorgen voor de aanvraag van de verschillende wettelijk noodzakelijke documenten zoals bodemattest, kadastrale legger, EPC-attest, elektriciteitsattest, gemeentelijke technische fiche, etc. Onze meerwaarde bestaat uit het aanbieden van een full-service pakket met de nodige feedback, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Elke dag opnieuw, zetten wij ons enthousiast in om onze vooropgestelde doelen en beloftes te realiseren. Ons dynamisch en gemotiveerd team vangt u op met eerbied voor ethische waarden en integriteit.

Ons team bestaat uit door het BIV (Beroeps Instituut voor Vastgoedmakelaars) erkende vastgoedmakelaars. Diemat Vastgoed heeft van het CIB (Confideratie van Immobiliënberoepen van België) een kwaliteitslabel verworven.

 

Indien u kiest voor Diemat Vastgoed gaat u in zee met een team van professionele makelaars die steeds het beste van zichzelf geven:

Matthias Lafaut

Matthias Lafaut - Zaakvoerder

Als verkoop- en aankoopmakelaar is Matthias uw gids voor de schatting, verkoop en/of aankoop van een onroerend goed. Matthias verzorgt de bezoeken aan de verschillende panden en zoekt actief mee naar de juiste koper/huurder voor het aangeboden pand. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het aanbieden en uitwerken van nieuwbouwprojecten, dit zowel voor bouwpromotoren als particulieren.

 Stuur een mailtje naar Matthias / Bel: 0476/23.75.86


Dieter De Groote

Dieter De Groote - Zaakvoerder

Uw aansprekingpunt voor alles aangaande het beheer van gebouwen en syndic. Bij technische problemen of administratieve vragen zal Dieter u ongetwijfeld een snel en passend antwoord kunnen bieden.

 Stuur een mailtje naar Dieter / Bel: 0477/96.47.56


Jill Corty

Jill Corty - Commercieel - Echtgenote Matthias

Uw gids voor de verkoop en/of aankoop en verhuur en/of huur van een onroerend goed. Ook bij bezoeken aan panden kan u Jill treffen om samen met u het juiste pand in ons aanbod te ontdekken!

 Stuur een mailtje naar Jill / Bel: 0479/79.13.14


Griet

Griet Dehaemers - Administratief - Echtgenote Dieter

De administratieve en boekhoudkundige motor van het Diemat.


Lorenz Despeghel

Lorenz Despeghel - verkoop-inkoop, verhuur & syndic

De bouw- & vastgoedsector is een heel dynamische & gevarieerde sector. Iedere woning vertelt zijn verhalen en geschiedenis, elke koop- of huurovereenkomst is anders.

Naast een glasheldere & eerlijke aanpak staat Voor mij de klant centraal. Voor een gedreven iemand als mij is dit bovendien geen probleem om een luisterend oor te zijn en steeds paraat te staan. Ik ga vaak zelf op pad. De kans dat wij elkaar ontmoeten is groot om zo de persoonlijke aanpak absoluut te garanderen!

Kortom, een correcte aanpak & prijszetting gebaseerd op respect en vertrouwen met een eerlijke en open communicatie, zijn nu eenmaal cruciaal voor de goeie afloop van elk vastgoeddossier!

Van een huis naar een thuis, klanten een nieuwe thuis kunnen aanbieden, fantastisch toch!
Binnen Diemat vind je mij terug onder de afdeling verkoop-inkoop, verhuur & syndic!

 Stuur een mailtje naar Lorenz


Marie Julie

Marie-Julie Bouckaert - inkoop / verkoop

Een gedreven persoonlijkheid die bijzonder getalenteerd is om u bij te staan voor al uw vastgoedtransacties. U kunt haar vinden op de baan waar zij dagelijks op zoek gaat naar panden die u kunnen bekoren. Ook bij bezoeken kan u Marie-Julie treffen, zij zal u in alle vertrouwen & discretie begeleiden.

 Stuur een mailtje naar Marie Julie / Bel: 0473/58.24.11