x
Menu

Burg. Callewaertlaan 134 - 8810 LICHTERVELDE
T 051 725 700 - F 051 724 741


Prachtige nieuw te bouwen half-openbebouwing!

Koolskampstraat, 8810 Lichtervelde

€ 252.000 Te koop

Type Bebouwing Half open bebouwing
Bewoonbare opp. +/- 190 m²
Totale opp. 308 m²
Slaapkamers 4
Terrasterras
Garagegarage
Tuintuin
Nieuwbouwnieuwbouw
Parkingparking
KI € te bepalen
Vrij vanaf Bij oplevering
EPC Waarde E-PEIL 60 of lager kWh/m²

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Extra info

De loten 2/3/4/5/7 (lot 1/6/8 zijn inmiddels verkocht) zijn gelegen langs de Koolskampstraat en hebben allen zuid-westelijk gerichte tuinen. De bouwstijl van iedere koppelwoonst kan door de 1e koper vrij gekozen worden (aantal bouwlagen & type vb. modern, landelijk, hedendaags...). De aanpalende woning wordt in dezelfde stijl gebouwd, maar de binnenindeling kan nog aangepast worden naar eigen smaak voor zover nog geen vergunning werd aangevraagd.

De prijs is gebaseerd op een woning met 1 bouwlaag en dak met afmetingen 8 x 12m.
MET EIGEN INBRENG MOGELIJK !!! (bouwstijlen, type materialen, ...)

een combinatie van open, halfopen en gesloten bebouwingen allen voorzien van onder andere garage, aan te leggen tuin met terras en 3 tot wel 6 slaapkamers. De geïnteresseerden kunnen bouwen volgens het voorgestelde ontwerpplan met eigen inspraak ofwel volledig volgens eigen wensen. De grootte van de percelen variëert tussen de 182 m² en 818 m². De woningen worden uiterst energiezuinig gebouwd (E-peil 60) met oog voor detail en kwalitatief & duurzaam materiaal.

Gesitueerd op de gronden van het voormalige ‘Radius' in de Koolskampstraat en op een boogscheut van het centrum, kan dit woonproject menig bouwlustige bekoren. De gezellige marktplaats, het nieuwe cultuurgebouw, goed bereikbare sportterreinen en een gevariëerd aanbod aan (culturele) activiteiten voor jong en oud zijn een paar van de Lichterveldse troeven. Heel wat kleinere en grotere handelszaken en winkels bevinden zich op fietsafstand. De Huwynsbossen met zijn vele fiets – en wandelroutes kunnen menig natuurliefhebber bekoren. Kortom, je geniet van alle voordelen van wonen in een rustige landelijke gemeente met alle nodige faciliteiten. Daarenboven is Lichtervelde het centrale punt van West-Vlaanderen en mede door de centrale ligging van dit woonproject is ‘Rozendale’ zo uniek. Woon-werkverkeer wordt comfortabel door de nabije ligging van belangrijke verbindingswegen en op – en afritten naar alle richtingen! De bekendste buurgemeentes Torhout en Roeselare bevinden zich op een boogscheut en ook het romantische Brugge ligt op slechts 20 minuten rijden. Het centraal knooppuntstation en de pas hernieuwde stationsomgeving vallen tevens in de smaak bij pendelaars en schoolgaande jeugd. In de onmiddellijke omgeving van de nieuwe verkaveling bevinden zich diverse scholen en kinderopvang, velen uitermate veilig en vlot bereikbaar via de voorziene fiets- en wandelpaden waarmee de verkaveling in verbinding staat.

Ontwerpplan als voorbeeld in bijlage gevoegd. Mogelijkheid tot 2 bouwlagen mits prijsverrekening (afhankelijk van het gewenste bouwvolume).

Voor vrijblijvende informatie, lastenboek, prijzen, architectuurplannen & advies, begeleiden wij u graag verder op kantoor.
Tip: maak bijkomend een afspraak voor onze kijkwoning!


Extra voordelen
- Nabijheid van het station, openbaar vervoer, op-en afrit Lichtervelde,
- Zeer energiezuinig - voldoet aan alle hedendaagse normen, - E-peil 60 of lager -
- Beschikbaar vanaf: bij oplevering
- Woning naar keuze (ontwerpplan beschikbaar)
- Op wandelafstand van tal van buurtwinkels,
- Kindvriendelijke & rustige omgeving/verkaveling met aandacht voor groenzones,
-  Kortom, gezelligheid troef in deze mooie nieuwbouwwoningen ...


Prijzen
Prijzen zijn exclusief notariskosten, B.T.W. en registratierechten.

De grondprijs is te verhogen met registratierechten en de infrastructuurkosten en de prijs van de (nieuwbouw)constructie is te verhogen met de 21% BTW.