x
Menu

Burg. Callewaertlaan 134 - 8810 LICHTERVELDE
T 051 725 700 - F 051 724 741


Lichtrijk & ruim appartement, in hartje Roeselare - nabij de haven_ 2de verdieping

Kaaistraat 6, 8800 Roeselare

  Verhuurd

Type Bebouwing Gesloten bebouwing
Slaapkamers 3
Terrasterras
Parkingparking
Vrij vanaf Overeen te komen
EPC Waarde in aanvraag kWh/m²

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Extra info

In het hartje van Roeselare, nabij de haven is dit appartement gelegen. Unieke en rustige vergezichten over de haven en Roeselare!

Het appartement is ingedeeld met: een inkom met gastentoilet, een extra berging aansluitend aan de keuken. De keuken is voorzien van fornuis, koelkast, dubbele wastafel, dampkap en oven.
Daarnaast is het genieten in de ruime woonkamer en eetkamer met 100 % natuurlijk daglicht! 3 grote ramen geven u een veel natuurlijke lichten en zichten.

De badkamer is ingericht met ligbad (met douchemogelijkheid), dubbele wastafel en een extra toilet. 2- 3 volwaardige (dubbele)slaapkamers maken dit unieke appartement compleet. 
In iedere slaapkamer zijn nogmaals afzonderlijk één lavabo met spiegel aanwezig om u op te frissen en ingewerkte kasten om kledij om te bergen. 

In de kelderverdieping is een extra geriefelijke berging met bijhorend rek en legladen voorzien. In het gebouw is naast de trappenhal ook een lift voorzien (die gaat ook tot -1 ).

Ideaal voor jonge starters of zoekt u iets op uw oudere dag 


Extra troeven:

- nabijheid van station, openbaar vervoer, scholen (o.a. het Vrij Technisch Instituut - V.T.I. Roeselare), ...
- op wandelafstand van slager, bakker en tal van buurtwinkels!- extra geriefelijke berging met rekken (en legladen)- lift in het gebouw- terras met mooi zicht- Rustige & unieke ligging, maar toch centraal! Kortom, gezelligheid gecombineerd met de stad.Huurkosten: € 500,00 per maand
Algemene kosten syndic - huurlasten:€ 50,00 per maand